ClickCease

Timberlane Composiet Vlonderplank p/stuk 400cm

Ontdek de originele look, de prestaties en de betrouwbaarheid die TimberLane™ Hout Composiet Terrasplanken / Vlonderplanken te bieden hebben. De immer populaire TimberLane™ producten voor professioneel gebruik bieden grote verbeteringen zoals o.a. gepatenteerde verborgen bevestigingen. Voor duurzame schoonheid en zorgeloos onderhoudsvrij comfort is TimberLane™ altijd een stap vooruit!.

Timberlane, de grootste van Europa in Houtcomposiet

 Timberlane biedt u de gewoon Laagste Prijsgarantie 

Wie voor composiet vlonderplanken van TimberLane gaat, kan bovendien ook nog eens rekenen op een hele scherpe prijs. TimberLane is namelijk exclusief importeur en distributeur voor heel Europa en een van de grootste hout composiet producenten ter wereld. Dat betekent dat wij op grote schaal A-label kwaliteit producten produceren en die zowel aan professionals als aan particulieren leveren. Rechtstreeks, dus zonder dure, trage en onnodige tussenschakels. 

Daarnaast kunt u bij ons ook altijd rekenen op een snelle levering, bieden wij u de mogelijkheid om 100% veilig te winkelen én kunt u producten ook retour sturen, mochten ze toch niet helemaal voldoen aan uw wensen.  

Verder dient u rekening te houden bij uw bestelling met ongeveer 5% zaagverlies. 

*Timberlane® is een geregistreerd handelsmerk (let op voor namaak!)