ClickCease

Timberlane - All-In pakket - Vlonderplanken per M2: 400cm

 

Composiet Vlonderplanken van Timberlane: De voordelen Dankzij de unieke samenstelling heeft het gebruik van composietvlonderplanken heel veel voordelen. Het belangrijkste voordeel van Timberlane is de natuurlijke uitstraling. Waar gewone kunststof materialen de plank vaak net misslaan, ogen composiet tuinplanken wel heel erg natuurlijk. Omdat de planken in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar zijn, is er altijd een soort die precies aansluit bij wat u voor uw tuin voor ogen hebt

Timberlane, de grootste van Europa in Houtcomposiet

Timberlane biedt u gewoon de Laagste Prijsgarantie 

Wie voor composiet vlonderplanken van TimberLane gaat, kan bovendien ook nog eens rekenen op een hele scherpe prijs. TimberLane is namelijk exclusief importeur en distributeur voor heel Europa en een van de grootste hout composiet producenten ter wereld. Dat betekent dat wij op grote schaal A-label kwaliteit producten produceren en die zowel aan professionals als aan particulieren leveren. Rechtstreeks, dus zonder dure, trage en onnodige tussenschakels. 

Daarnaast kunt u bij ons ook altijd rekenen op een snelle levering, bieden wij u de mogelijkheid om 100% veilig te winkelen én kunt u producten ook retour sturen, mochten ze toch niet helemaal voldoen aan uw wensen.  

Verder dient u rekening te houden bij uw bestelling met ongeveer 5% zaagverlies. 

*Timberlane® is een geregistreerd handelsmerk (let op voor namaak!)