ClickCease

Composiet vlonder veilig en duurzaam

TimberLane: de grootste in houtcomposiet

De tuin wint aan uitstraling door aankleding met composiet planken. Een stenen terras heeft zijn charmes maar niemand kan de warmte van hout ontkennen. Het voordeel van een composiet terras ten opzichte van bijvoorbeeld een hardhouten vlonder of standaard kunststof terrastegels is dat het materiaal onderhoudsvriendelijk is. De vloerplanken hebben de uitstraling van hout, maar zijn het niet. Composiet bestaat uit een combinatie van gerecyclede FSC hardhoutvezels en hoogwaardig kunststof. Bovendien zijn composiet planken kleurvast en niet bevattelijk voor ongedierte en vocht, waardoor ze niet glad worden. De composiet vlonder is bestendig en veilig voor wie graag op blote voeten in de tuin loopt. De duurzame plankenvloer gaat niet rotten of splinteren en dat is een geruststellend gevoel als de kinderen in de zomer buiten spelen.

Onderhoudsvriendelijk

Als de zomer achter de rug is hebben de composiet terrasplanken nog steeds dezelfde kleur. Je hoeft trouwens ook niet urenlang op de knieën ijverig te schrobben want met de hogedrukreiniger is de plankenvloer snel weer schoon. Met de keuze voor composiet kies je voor een onderhoudsvriendelijke tuin. De planken voor de vlonder zijn bij TimberLane verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten.

Eigenschappen

De belangrijkste eigenschappen van houtcomposiet zijn:

  • Houtcomposiet is kleurecht, rot- en schimmelvrij
  • Houtcomposiet is waterbestendig
  • Houtcomposiet is onderhoudsvriendelijk
  • Houtcomposiet is makkelijk en snel te installeren
  • Houtcomposiet is milieuvriendelijk en recyclebaar

Gratis proefstukje, grote voorraad

TimberLane heeft een grote voorraad aan kleuren en motieven en als de favoriete optie niet op voorraad is, neem contact met ons op, we zoeken dan naar een oplossing. Wie graag een voorbeeld van houtcomposiet planken wil zien kan een gratis stukje aanvragen. We sturen dit binnen 3 dagen naar je op. We helpen je graag op weg naar een onderhoudsarme tuin.

Laagste prijsgarantie

Als exclusief importeur en distributeur voor Europa en als één van de grootste houtcomposiet producenten ter wereld garandeert TimberLane de scherpste prijs. Je betaalt geen opslag van dure tussenschakels, je koopt direct bij de bron. Ook de grote productie zorgt voor een aantrekkelijk prijskaartje. Het product kan bogen op A-label+ kwaliteit. TimberLane levert zowel aan professionals als aan particulieren, snel en direct aan huis. Veilig winkelen en indien gewenst producten retour sturen is mogelijk. TimberLane biedt op de verschillende producten jarenlange garantie.