ClickCease

Composiet Rabat Wandbekleding per vierkante meter (M2)

Timberlane hout-composiet wandbekleding heeft de uitstraling van hout maar is het niet doch deze Timberlane Rabatdelen zijn niet van écht hout te onderscheiden. Is natuurgetrouw, kleurecht. onderhouds- rot-en schimmmelvrij. Dus nooit meer schilderen!. Is overigens wel overschilderbaar in de door u gewenste kleur met de juiste verfsoort. Een geweldige besparing op uw onderhoudskosten. De rabatdelen zijn nagelbaar te monteren op vlak achterhout.

Composiet rabatdelen van Timberlane: ultieme gevelbekleding 

Een onderhoudsarm huis is de droom van iedere bewoner. Met composiet rabatdelen creëer je gevelbekleding waar je geen omkijken naar hebt. Je huis krijgt een strak uiterlijk en moderne uitstraling. Het voordeel is dat je niet elk voorjaar op een wankel trapje houtwerk een likje verf hoeft te geven. Met kunststof rabatdelen die het voorkomen van hout hebben kan je erop rekenen dat de buren spoedig bij je aanbellen. Ze willen dan weten hoe jij je huis zo strak en stijlvol hebt gemaakt. In het voorjaar kijk jij toe hoe zij ploeteren terwijl jij geniet van wandbekleding panelen die je huis fris houden.

 Composiet rabatdelen: hoe het werkt 

Composiet rabatdelen bevestigen is geen grote uitdaging. Door een groef aan de onderzijde en een geschulpte rand aan de bovenkant kunnen deze gevelpanelen in elkaar geschoven worden. Het grote voordeel is dat de rabat vorm van de plank regenwater geen kans geeft in hoekjes te glippen. Dat voorkomt dat de wandbekleding gaat rotten. Met composiet rabatdelen is die kans helemaal afwezig door het onderhoudsarme karakter van deze gevelbekleding. Je bent verzekerd van een aanschaf waar je jaren plezier van hebt zonder veel werkzaamheden. In ons assortiment vind je ook afwerklijsten in diverse kleuren. 

Composiet rabatdelen kopen bij TimberLane

Composiet rabatdelen kopen bij TimberLane verzekert je van de beste kwaliteit composiet. Wanneer je rabatdelen goedkoop wilt aanschaffen ben je bij ons aan het juiste adres. Je betaalt niet voor opslag. De dure tussenstations slaan wij over, jij koopt direct bij de bron. Wij zijn exclusief importeur en distributeur voor Europa van producten van één van de grootste houtcomposiet producenten ter wereld. Ook vanwege de grote productie is het prijskaartje aantrekkelijk. Met een A-label+ kwaliteit is een degelijk product gegarandeerd, letterlijk. Wij bieden op diverse producten tot in lengte van jaren garantie. TimberLane levert zowel aan professionals als aan particulieren. Snel en direct aan huis. Veilig winkelen en producten retour sturen zijn essentiële voorwaarden waaraan wij voldoen.