ClickCease

TimberLane composiet schuttingpalen plaatsen in elke stijl

Wie schuttingpalen gaat plaatsen wil vertrouwen op uitstekende kwaliteit. De ondersteuning van de stevigheid van de composiet schutting of het composiet terras komt het hele jaar door in aanraking met de weerselementen en soms ook met ongedierte. De composiet tuinpalen beschikken over dezelfde sterke eigenschappen als al het andere composiet materiaal, waardoor je verzekerd bent van een onderhoudsarme schutting en onderhoudsvriendelijke tuin. 

Tuinpalen in alle stijlen

Composiet palen moeten uitermate krachtige ondersteuning bieden aan een kunststof scherm. Het is een weinig zichtbaar maar essentieel onderdeel van de inrichting van de onderhoudsarme tuin. Met alleen composiet palen is de tuin natuurlijk nog niet gereed. TimberLane nodigt je graag uit onze brede assortiment aan composiet planken voor toepassingen als composiet schuttingen en composiet vlonders te bekijken. Onze materialen zijn ISO 14000 gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste standaard. Dat composiet kromtrekken kan is een veelgehoorde klacht, maar wij weten dat onze producent de perfecte samenstelling kent van hardhoutvezels en kunststof. Als die goed is, beleef je veel plezier aan de tuinpalen.

Groot assortiment

Met alleen composiet schuttingpalen is de tuin natuurlijk nog niet gereed. TimberLane nodigt je graag uit onze brede assortiment aan composiet planken voor toepassingen als composiet schuttingen en composiet vlonders te bekijken. 

Laagste prijsgarantie

Als exclusief importeur en distributeur voor Europa en als één van de grootste houtcomposiet producenten ter wereld garandeert TimberLane de scherpste prijs. Je betaalt geen opslag van dure tussenschakels, je koopt direct bij de bron. TimberLane levert rechtstreeks aan professionals en aan particulieren. De grote productie zorgt voor een aantrekkelijk prijskaartje. Het product kan bogen op A-label+ kwaliteit. TimberLane levert zowel aan professionals als aan particulieren, snel en direct aan huis. Veilig winkelen en indien gewenst producten retour sturen is mogelijk. TimberLane biedt op de verschillende producten jarenlange garantie.