ClickCease

Natuurlijke composiet schuttingen

Moderne uitstraling met kunststof tuinscherm

Wie zoekt naar privacy in de tuin maar niet het gevoel wil hebben in een bunker te zitten terwijl je van de zon en een drankje geniet, denkt aan een eigentijdse en natuurlijke inrichting. Een tuinafscheiding, of die nu hoog of laag is, mag er mooi uit zien en moet als het even kan geen afbreuk doen aan een onderhoudsvriendelijke tuin. Het jaarlijkse lakken behoort met een composiet schutting tot het verleden en schoonmaken kan met de hogedrukreiniger.

Makkelijke plaatsing, duurzaam materiaal

Een composiet schuttingplank plaatsen is simpel: via een verborgen montagesysteem van kunststof clips en RVS schroeven schroef je de planken in de dragende structuur van WPC onderbalken of houten balken waarop de terrasplanken rusten. De clips en schroeven zijn niet zichtbaar wat ook veiliger is voor de voeten. Er is geen speciaal gereedschap nodig. De onderhoudsarme schutting is duurzaam, gemaakt van volledig recyclebaar materiaal waardoor het ook milieuvriendelijk is. TimberLane levert rechtstreeks aan professionals en aan particulieren.

Gratis proefstukje, grote voorraad

TimberLane heeft een grote voorraad aan kleuren en motieven en als de favoriete optie niet op voorraad is, neem contact met ons op, we zoeken dan naar een oplossing. Wie graag een voorbeeld van houtcomposiet planken wil zien kan een gratis stukje aanvragen. We sturen dit binnen 3 dagen naar je op.

Laagste prijsgarantie

Als exclusief importeur en distributeur voor Europa en als één van de grootste houtcomposiet producenten ter wereld garandeert TimberLane de scherpste prijs. Je betaalt geen opslag van dure tussenschakels, je koopt direct bij de bron. Ook de grote productie zorgt voor een aantrekkelijk prijskaartje. Het product kan bogen op A-label+ kwaliteit. TimberLane levert zowel aan professionals als aan particulieren, snel en direct aan huis. Veilig winkelen en indien gewenst producten retour sturen is mogelijk. TimberLane biedt op de verschillende producten jarenlange garantie.